Support » Plugin: File Gallery » FG stopped working after upgrading to 1.7.6

  • I recently started using WordPress, and File Gallery.
    All was great until yesterday, when suddenly all galleries have stopped working.
    One page http://littleowl.eu/press gives the 404 error page though the page is OK in WP.
    All pages with galleries show OK as thumbs, but when you click on any of the thumbs the page loads as:
    http://www.littleowl.eu/altered-perspectives/altered-perspectives-gallery/landscapes/post

    All the images are present in my WP directories (have not deleted them by mistake) when I log in on my WP admin
    Can you please advise how to solve this issue?
    This may be due to the fact that I upgraded FG to version 1.7.6?
    Is there a way to re-install a previous version?

    I don’t use many other plugins, except for All in one Favicon, Email Encoder Bundle, Google Analytics for WP, Media Category Library, Pinterest Badge and WP External Links.

    Thanks a lot for your help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/file-gallery/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Aesqe

    (@aesqe)

    @mdsimone: it was a rather stupid bug, I’m sorry for the overlook :/

    I fixed it in v1.7.7 – should be available for download within the next 15 minutes.

    Thanks for reporting!

    @aesqe: thanks a lot for the quick reply. I dowloaded v1.7.7 but the problem persists…
    How can I reinstall v1.7.5.3 till the glitch is smoothed out?
    Thnxs!

    Plugin Author Aesqe

    (@aesqe)

    @mdsimone: you can download v1.7.5.3 from here: http://downloads.wordpress.org/plugin/file-gallery.1.7.5.3.zip

    but I can assure you that File Gallery has nothing to do with a page returning 404, because all it does is process the gallery shortcode.

    Please let me know if I can help in any way.

    Thanks,
    I deleted v.1.7.7 and reinstalled v.1.7.5.3 and now most of the galleries are back online.
    Only the page I created for http://littleowl.eu/press still shows as unavailable, although I made it in exactly the same way as the other pages which show correctly now.
    I eventually just deleted the page and made a new one from scratch and it now works.
    Other srange thing is that post Christmas in Paris doesn’t show the gallery with two pics as was previously the case, and the gallery for LANDSCAPES shows nothing at all, while the other galleries are back to normal without me doing anything.
    I’ll stick to v.1.7.5.3 for now!
    Thanks for your help, I hope this can help you improving the plugin, which is a great plugin!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘FG stopped working after upgrading to 1.7.6’ is closed to new replies.