WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Feeds empty after upgrade, need help!

[Resolved] Feeds empty after upgrade, need help!

  • I recently upgraded WordPress to version 2.8 and everything is working fine, except for the feed, which is empty. This is my website URL:

    http://www.snigel.nu/

    I’ve been using this address for feeds for years without any problem:

    http://www.snigel.nu/wp-rss2.php

    I have already tried deactivating all plugins and the result is the same. I have also tried different links to the feed, but with the same result (I get an empty subscribe page).

    I’m grateful for any help and there might be something obvious I’ve overlooked (I don’t know very much about this in the first place).

    Thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Perhas I should mention that I’ve searched the forums (I think I’ve read around fifty threads by now) and I’ve tried the various solutions suggested in those thread, but to no avail.

    Some more information:

    – Blogspot can read the feed, somehow
    This is what Google Chrome say, in other words: “Error […]: Extra content at the end of document.”
    – W3C’s feed validation service gives me this: W3C Feed Validation

    I have tried to find empty space at beginning/end of files, but no luck. I’ve also tried this proposed solution, but to no avail.

    What follows the error is the content of my index.php, but I have no idea what’s wrong with that (it also worked before updating).

    I have no idea why, but this problem has solved itself. I had given up and then, a couple of days later, things started working again without any apparent reason.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Feeds empty after upgrade, need help!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar