WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] FeedBurner Plugin “blank field” behaviour

[Resolved] FeedBurner Plugin “blank field” behaviour

  • Strange problem with the Ordered List FeedBurner Plugin:

    In the Options area, the fields where you’re supposed to enter your FeedBurner address show up not blank, but with a colon already entered “:” .

    When I enter my address and save, WP gives me the “updated” screen, but the fields are now empty of my address, and show a “3” where the colon was. Weird, and needless to say, the feed ain’t working.

    I’ve just migrated this WP install from one domain to another, and everything else seems fine — and I used the Plugin with success on the site pre-migration.

    (Running WP 2.0.4)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • i think this problem is occure due to your domain path is changed.

    Okay, so what should I do about it? I’ve installed and reinstalled the plugin, migrated the rest of the site perfectly to the new domain so everything works…

    Advice please?

    in feedburner site you have ‘edit feed detail’ option go there and update your site url. i am not sure but i think it may help you to solve your problem. do it on your on risk.

    Thanks, but that isn’t it.

    The URL on the FB site is correct — my problem is with the Unordered List plugin specifically.

    It works!

    After torching the site completely and reinstalling WP 2.0.4, plugins, and the MySQL database several times – to no avail – I decided to try upgrading to the second-latest WP version: WP 2.0.9.

    And just like *that* the plugin started to work.

    Why it required the new version to make it work when 2.0.4 had worked like a charm under my other domain we’ll never know…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] FeedBurner Plugin “blank field” behaviour’ is closed to new replies.
Skip to toolbar