WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP RSS Multi Importer » Feed to Post Settings Issues

Feed to Post Settings Issues

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Allen

    @amweiss98

    Hello there!

    Allen, yes, we have. And we tried to adjust accordingly but still, we don’t see any feeds coming in.

    Plugin Author Allen

    @amweiss98

    are you sure there are new posts? Also, sometimes the RSS feed doesn’t put the posts in the correct time order…are you sure the RSS feed always has the latest posts at the top?

    Our feeds should automatically delete at the end of the day and fetch feeds again automatically the next day. And yes, I am sure that there are no new posts. No posts at all.

    Plugin Author Allen

    @amweiss98

    I was asking if the feed itself has new items…why don’t you give me a feed RSS that you think is not updating.

    Hi Allen. Okay. Here’s a sample RSS feed that we are trying to get. http://jobs.aol.com/articles/category/career-advice/rss.xml

    Clarifications: This RSS importer can be set to automatically delete published posts at the end of the day, right? And automatically fetch feeds to post again the next day, right?

    Our problem is: we aren’t getting any feeds at all. No posts – nothing coming in the next day. For some reason, feeds didn’t automatically delete one day so we had to delete them all and clicked ‘fetch feeds’ again. And it didn’t fetch feeds anymore. 🙁

    Thank you for your patience.

    Plugin Author Allen

    @amweiss98

    because of the timing of the rss posts, it’s possible what is happening is the posts come in and then are deleted…what I would do is first try turning off automatically deleting the posts and see if the problem still occurs….if it stops then I would set to automatically delete after a few days and then set wordpress to only show posts from the recent day.

    Dear Allen,

    Thank you. We did that and still, we didn’t see any posts.

    What we did now is we deleted some of the feeds – just to try if it has something to do with feed limitation. It is now grabbing posts. Do you think this is a feed limit issue? Is there a feed limit here? Or do you think this is a server issue? We’ve increased the memory limit for this site and it still has that problem.

    If you think this is a feed limit issue, could you please help up resolve that? How can we remove the feed limit or maybe adjust it (if it can’t be removed)?

    Please help. Thank you for your patience.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Feed to Post Settings Issues’ is closed to new replies.
Skip to toolbar