Support » Fixing WordPress » FEED suffix for my web creates an error

  • Resolved CompartirPasion

    (@compartirpasion)


    Does anyone have any idea why I’m getting the following error? (both in IE and FIREFOX and CHROME)

    http://compartirpasion.com/feed/
    —————————————————————
    This page contains the following errors:
    error on line 1434 at column 411: Input is not proper UTF-8, indicate encoding !
    Bytes: 0x1B 0x3C 0x73 0x70
    Below is a rendering of the page up to the first error.
    —————————————————————

    [sig moderated as per the Forum Rules]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Can you replicate the problem using the default 2012 theme with all plugins deactivated?

    Hello Esmi,

    I really appreciate your time trying to help me out since I’m a little desesperate it. So thank you very much

    I have switched to 2012, and I got the same issue.
    Later, I turned off all the plugins with that theme, 2012, and still have the same problem.

    Finally i went back to my newfresh theme.
    Problem has been happening since time ago (not sure how long, but at least since April) and I realized in May.

    This is a little frustrating 🙁

    Can wee see the site using the default 2012 theme with all plugins deactivated?

    yes, I have no choice, but since i have a lot of visitors, I would need to do in a specific time in which you could be available.
    I assume screenshots are not okay for you (i took them)

    Could you tell me your timeframe so i can try to carry out that task in that slot of time? If you prefer, you can email me at [ redacted, support is offered via the forums and not e-mail ]

    If we fix it, I’ll update to this thread the outcome just in case we can help anyone!

    Thanks

    I’m sorry but these forums are staffed by volunteers, so I cannot give you a timeframe.

    Thank you, I understand.
    I only meant when you could be around, so that could be a moment in which I could try to change the website them.
    We’re having a lot of visitors and make that change for long is really dangerous for us.

    I’ll see how i can export everything to a development environment and I’ll let you know.

    However, at the same time, could you tell me what are you expecting to find? i already did it on my own, and I cold check that error is still there. I can send you the screenshots if needed.
    What i wonder is what you would expect to find.
    My conclusions are:
    – No plugins
    – No theme
    – Two servers have the content and the same mistake http://s408167596.mialojamiento.es/feed/
    – So this mean we are talking about content post, don¡t you think?

    Thx for your kindly help!

    There is no magic bullet in these situations. This is just the start of basic troubleshooting and is a process of elimination deliberately designed to locate the root cause as quickly as possible by first removing the most obvious and common culprits via a series of (often) temporary steps.

    Resetting the site back to the vanilla state (no plugins & the default theme) helps us to determine what (if anything) else might be going on.

    Hi there!

    I have just solved after long time!! I were able to figure out the post with and playing with deleting sections i pinpointed the paragraph with a strange caracter. I copied it, i pasted it in a bloc notes and i could see a little arrow.

    That was the problem!
    Now it works: http://CompartirPasion.com/feed

    Thank you so much for trying to help me! I hope this post can help others!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘FEED suffix for my web creates an error’ is closed to new replies.