WordPress.org

Forums

Feed stopped working (5 posts)

  1. kappuz95
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have wordpress 2.92 (2.91 until a couple of days ago), and it seems that my feed has stoppedo working properly. When I try to validate it, I get this:

    This feed does not validate.

    *

    line 43, column 1: Missing enclosure attribute: length (6 occurrences) [help]

    <enclosure url="http://www.imaginacionatrapada.com.ar/Teatro/wp-content/upl ...
    ^

    *

    line 212, column 71: XML parsing error: <unknown>:212:71: not well-formed (invalid token) [help]

    <link>http://tranviasydeseos.com.ar/index.php?option=com_content&view=arti ...

    What i see in line 43 is this:

    <enclosure url="http://www.imaginacionatrapada.com.ar/Teatro/wp-content/uploads/2010/05/lo-bueno-por-e1273271820327.jpg" type="image/jpg" /> </item>

    and in 212:

    <link>http://tranviasydeseos.com.ar/index.php?option=com_content&view=article&id=107:por-tu-padre-identidad-desconocidaq&catid=59:criticas&Itemid=100</link>

    what do u think it's wrong and how can i fix it?

    checking other posts, I just hope it's not the last hacking...

    regards and thanx

  2. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    First, make sure that you haven't edited the wp-rss2.php file. If you have, replace it with a new copy from a fresh WordPress download.

    Next, deactivate all of your plugins and check the validation again. If the validation issue is resolved, activate each plugin individually until you find the cause.

    If that doesn't help, please provide a link to your blog so we can investigate further.

  3. kappuz95
    Member
    Posted 5 years ago #

    i did that and the 2 plugins conflicting were Smart Image II and Feedwordpress... problem is, i need those 2, specially Feedwordpress... any suggestions?

    thanx again

  4. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Do they conflict when activated separately, or do they conflict only when activated together?

  5. kappuz95
    Member
    Posted 5 years ago #

    when activated, regardless of whether it's separately or together... the weird thing is that until last week there was no issue

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic