Support » Plugin: HubSpot for Gravity Forms » Feed Settings Blank

  • Resolved jphogan

    (@jphogan)


    Hey there,

    I am having an issue with Feed Settings. On my local machine, the plugin works perfectly. On the live site, the Feed Settings screen is blank. http://www.screencast.com/t/hsV4JOILeFt

    I spoke with Godaddy support and here is their response:
    “I don’t think its an issue with the hosting plan. The plugins requirements are Minimum System Requirements PHP 5.5 or greater SSL Certificate Since your hosting plan meets both requirements it should not have any issues working on your site.”

    All plugins are up to date and there are no console errors.

    Thank you for the help!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Chris Lagasse

    (@soben)

    Well, that is something I’ve never encountered before.

    There wouldn’t be any console errors as there’s no javascript running on the page…

    Did you check your PHP error log to see if there were any errors in there?

    -Chris.

    Having this same issue on a site, it’s weird because it’s never happened on many other sites I’ve installed on.

    This is the error the logs I am seeing – might be something to do with WP Engine security settings. Going to hop on their live chat and see whats up.

    [Wed Oct 24 17:01:37.466414 2018] [:error] [pid 15163] [client 35.199.183.49:32269] PHP Warning: touch(): Unable to create file /nas/content/live/ryarc/wp-content/uploads/gravity_forms/.htaccess because Permission denied in /nas/content/live/ryarc/wp-admin/includes/misc.php on line 111, referer: https://ryarc.wpengine.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1540400496.8532629013061523437500

    Thread Starter jphogan

    (@jphogan)

    We found a setting in Hubspot which solved the issue for us.

    In Hubspot, under Settings>Marketing>Forms>Non-Hubspot Forms there is a setting to accept third-party forms.

    @jphogan – thanks for the suggestion but I actually haven’t linked up HubSpot to the addon at all yet so it doesn’t have to do with the option for “Collected Forms” from HubSpot.

    My issue is that I can’t even get to the HubSpot addon settings page entirely its just blank with no errors in console or html.

    Screenshot: http://prntscr.com/la1yr4

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Feed Settings Blank’ is closed to new replies.