Support » Plugin: WP RSS Aggregator » Feed not pulling in items

  • Resolved Azunga

    (@azunga)


    My site has been using this plugin for a few years to pull in feeds from various sources. A couple of weeks ago it stopped working at all.

    I’ve gone through the http://docs.wprssaggregator.com/feed-items-not-importing/ page but nothing fixes it.

    Also I’m getting an error on the “Feed Items” page: Notice: Undefined property: stdClass::$delete_posts in …/public_html/wp-admin/includes/class-wp-posts-list-table.php on line 400

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi Azunga,

    Have you checked your Cron status as well?

    To check the cron status, you will need to install the WP Crontrol plugin and then visit the Tools > Cron Events page.

    If you see any bad cron on this page, as shown here, then it would confirm that you have a stuck cron.

    Azunga

    (@azunga)

    Yes. I checked my cron as well. My cron runs many other services on my web site as well and even when I manually fetch items it isn’t fetching them. I did manage to fix it by using the “force feed” option in the individual feed.

    Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi Azunga,

    Glad to hear you can fix it by using the “force feed” option.

    So, does this mean you get all things resolved by now?

    I am having the same issue, only it is just one of the rss feeds i try to import. Website is http://bestweatherinc.com/. The feed itself is https://www.agrimoney.com/news. I have checked the cron and see no stuck jobs, however the feed will not update and has had the same stories for weeks. I have permanently deleted the old stories, tried fetching the feed as well as forcing the feed with no avail. The other RSS feeds i import update every 5 min with new stories.

    Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi @tthamer,

    Are you using the https://www.agrimoney.com/news in your Feed Source URL?

    If so, please try to switch the URL to https://www.agrimoney.com/Syndication/DF.cfm?f=645&ft=10 and please check if this works for you.

    @eric Yes I did get everything fixed. Thank you. I’ll mark this as resolved.

    @tthammer My site had no feeds at all coming in and everything was completely blank so you might be having a completely different issue. You might want to start a new thread.

    @azunga Thank you. My issue is not resolved. I am not sure how to start a thread.

    Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi @azunga,

    Thanks for marking this thread as Resolved.

    @tthamer, I see you have created your own thread here. So I’ll reply to you and we can continue our discussion there.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.