Support » Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry » Feed Issue – weird caching problem

  • Resolved lsebourn

    (@lsebourn)


    I have been chasing a feed problem fur days. Current status.

    Running 2017 theme with only powerpress and pretty link plugins activated.

    I am running no caching plugin on the site. I was running total cache previously. I flushed the cache and uninstalled it.

    My host is Bluehost. I do not have an ssl yet. They are running varnish. I have flushed the cache and disabled varnish. I an not using a CDN (to my knowledge).

    I have run multiple browsers on multiple devices and emptied the cache on these devices.

    I see an old version (March) of the feed at
    http://www.TalkGOP.com/feed/podcast/
    Note the trailing backslash.

    I see a new version (May) of the feed at
    http://www.TalkGOP.com/feed/podcast

    In addition, I an getting mixed results on whether these are valid feeds from the podcast feed validators

    Any suggestions on how to proceed?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Problem solved.

    As part of my WordPress hosting with Bluehost I was provided a Sitelock account that also has a CDN. I flushed the cache and disabled the CDN.

    Not sure why it decided to suddenly misbehave. Beware services you don’t know you have!

    @Isebourn,

    Logan from SiteLock here. The SiteLock TrueSpeed CDN comes out of the box with a one-size-fits-most configuration, which can be fine-tuned to your particular application setup. If you are interested in continuing to take advantage of the performance gains of the SiteLock TrueSpeed CDN, we encourage you to reach out directly to our customer service so that we may assist you with configuring the settings. We’ve got your back!

    Plugin Support Shawn Thorpe

    (@shawnogordo)

    @lsebourn: Thanks for following up with the solution to your issue. You’re the second person today who’s discovered this issue with Bluehost and SiteLock. Perhaps some settings were changed by Bluehost that’s causing trouble for some sites.

    @shawnogordo,

    That’s definitely something we will look into. Would you mind sharing with me any non-private information concerning the other instance of this behavior that you observed? If there is any non-public information you wish to communicate, you may email me using the address in my profile.

    Plugin Support Shawn Thorpe

    (@shawnogordo)

    @shawnogordo,

    Thank you for providing this information. It appears that this post is referring to the same website as mentioned by the original post in this thread. I believe these are different members of the same team reaching out for a resolution, rather than separate entities.

    @Isebourn – Please let me know if I can be of any further assistance.

    Logan, nothing personal but I’m not really in the mood for the happy sales pitch after wasting 4 days of my life figuring out why my podcast was broke.

    @Isebourn,

    I apologize that you’ve had a poor experience and I understand your apprehension. It looks as though you’re already a customer, so rest assured that when you’re ready, we can focus on supporting the product you’ve already acquired. I hope the rest of your week is more pleasant.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Feed Issue – weird caching problem’ is closed to new replies.