Support » Plugin: Smash Balloon Social Photo Feed » Feed isn’t loading images (no js errors)

  • Resolved tobydi

    (@tobydi)


    Hi there,

    Last time you guys id an amazing job trouble shooting I hope you can help again 😀

    My IG feed on the bottom of the page stopped displaying. I tried moving the div back to the center of the page but there are no images inside.

    I didn’t see any js errors (but turned off minify anyways), I worked through the FAQs and other forum posts but nothing seems to work (footer is included in php files and jQuery is updated, same goes for my wordpress and plugin versions.

    Anyone able to help out?

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I am having the same issue – I noticed the feed suddenly stopped working on two sites a couple of days ago and I looked in the console and also tried the developer fix and nothing happened. Interested to see if it’s figured out here.

    Plugin Author Craig at Smash Balloon

    (@craig-at-smash-balloon)

    Hey @tobydi,

    It looks like the issue for you is something with the custom code you added to your theme’s style.css file. Can you remove all of the code related to Instagram Feed in that file? The images will then appear.

    Hey @laur41980,

    Your issue is likely going to be unrelated. Can you send a link to the page you’re having trouble with?

    – Craig

    Hey Craig – it’s sorted. Out of date JQuery. My bad!

    Plugin Author Craig at Smash Balloon

    (@craig-at-smash-balloon)

    Hey @laur41980,

    Sounds good. Thanks for letting me know!

    Hi Craig,

    Thanks for getting back to me.

    I tried that a few times.

    Disabled all IG related custom codes purged all chaches – didn’t work.

    Disabled all custom codes, purged all chaches – didn’t work.

    This is probably hard to diagnose but are there any other things I can try to solve this?

    It seemed to have appeared haphazardly. I did make some CSS changes a month ago which broke the plugin, I resolved all errors ad everything worked fine until it stopped working a few days ago without anyone submitting any code changes as far as I can tell.

    Plugin Author Craig at Smash Balloon

    (@craig-at-smash-balloon)

    Hey again,

    It looks like your custom code is still appearing in the style.css file: https://snag.gy/As4u8N.jpg

    When I remove the highlighted part and replace it with this css:

    #text-5 { width: 100% }

    Everything looks more normal: https://snag.gy/n58H4u.jpg

    Can you try making these changes and see if it works for you as well? You might also need to update the version number for your theme in order for your browser to use the changes in your style.css file.

    – Craig

    Thanks Craig that brought me a lot closer to a solution.

    Thanks heaps for taking the time to investigate this!!

    Plugin Author Craig at Smash Balloon

    (@craig-at-smash-balloon)

    No problem! Glad you could get everything to work like you hoped now.

    Thanks again,

    Craig

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Feed isn’t loading images (no js errors)’ is closed to new replies.