WordPress.org

Forums

[resolved] feed error (8 posts)

  1. samsin89143
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have an installation of wp 3.0.1 and when I try to put my feed into feedburner I get the following error:

    The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Error on line 337: The element type "atom:link" must be terminated by the matching end-tag "</atom:link>".

    I have already tried deactivating all of the plugins and I still get the error. I don't know where the feed file is to change the tag.

    I am using the 2010 theme.

    Any help will be greatly appreciated.

    Thanks.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    A link to your site might help.

  3. samsin89143
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am actually having this problem on three installation of 3.0.1

  4. samsin89143
    Member
    Posted 4 years ago #

  5. samsin89143
    Member
    Posted 4 years ago #

    here is a screen copy of the W3 validator. On this site line 157 is the highlighted line in yellow. Line 157 is </channel>.

    is bad. Our sense of smell can get used to many different types of odors including our own making it harder to test bad breath.</p>
    <p>The best solution for bad breath is really good oral care, brush and floss your teeth regularly. Halitosis can be caused by serious dental or medical conditions and you should consult with your dentist about continuing bad breath problems.</p>
    ]]></content:encoded>
    <wfw:commentRss>http://www.preventbadbreath.org/bad-breath-testself/feed/</wfw:commentRss>
    <slash:comments>0</slash:comments>
    </item>
    </channel>
    </rss>

    Served from: http://www.preventbadbreath.org @ 2010-09-27 22:57:53 -->

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  7. samsin89143
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have done number 1 as I mentioned in my original post. I am using the default 2010 theme. How do you reset the plugins folder? Does that mean reloading it?

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have a look at the link I gave above.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic