WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » FedEx Smartpost Rates Not Being Returned

FedEx Smartpost Rates Not Being Returned

  • I’m using the latest versions of Woo and FedEx Shipping but within the past week I’ve been unable to get FedEx Smartpost rates to populate when customers enter their address.

    I spoke to FedEx Web Services and according to them, the Smartpost Hub being called in the API is incorrect.

    With the Woo help desk down for the weekend, I thought it might be helpful to post this information here in case anyone else is having this problem.

    I’m going to submit a ticket on Monday and I’m hopeful this can be resolved.

    http://wordpress.org/plugins/woocommerce/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi MoonDog, I’m curious if you ever found an answer on this? We’re experiencing a similar issue.

    @sara – I submitted a ticket at Woo and the plugin author addressed the matter quickly. I updated the plugin and that took care of the problem, but ONLY if a customer had ONE item in the shopping cart. For whatever reason, if a customer puts two or more items in the cart, Smartpost rates will not populate.

    I have noticed when attempting to set up shipments within my FedEx account where there are two or more items being shipped that Smartpost rates don’t populate. That’s not a plugin problem, that problem originates with FedEx.

    I contacted FedEx web services and the lady I spoke with copped an attitude with me, so I’m in the process of setting up an account with UPS.

    I realize this doesn’t help you much, but that’s the situation as it applies to me.

    I haven’t updated to the newest version of Woo. I’m using 2.0.20 and the FedEx plugin version I’m using is 3.2.4, at least until I get my UPS account going.

    Thank you, @moondog! We’re going to reach out to the plug-in author and see if he can at least get it fixed so we can have customers with 1 item in their cart have the Smartpost option display.

    You helped tremendously, by simply verifying the issue isn’t something to do with our settings. Thank you, again!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘FedEx Smartpost Rates Not Being Returned’ is closed to new replies.