• Resolved zoddshop63

    (@zoddshop63)


    Featured video not showing any featured image on grid blocks. I entered youtube url for the featured video.

    • This topic was modified 1 year ago by zoddshop63.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Tonmoy

    (@azimkhan123)

    Hi @zoddshop63 ,

    If you enable pop-up option from the block setting then after clicking the youtube icon the video will pop-up. Can you provide me a screenshot of your grid so that i can see where are you facing this issue?

    Thread Starter zoddshop63

    (@zoddshop63)

    https://ibb.co/ynthZtH
    https://ibb.co/HKktN4w

    Am i doing something wrong? I put in a youtube url in the 2nd photo.

    Thread Starter zoddshop63

    (@zoddshop63)

    so.. are you guys gonna fix this?

    Tonmoy

    (@azimkhan123)

    Hi @zoddshop63 ,

    Can you insert a title for this post to see if you are using the same post here? I think this might be a different post from which you have inserted the featured video.

    Do let me know.

    Thread Starter zoddshop63

    (@zoddshop63)

    It is the same post.. I’ve tested several times. I create a post.. I put in featured video url, and it does nothing. In the post grids the ‘featured image’ just show blank.

    • This reply was modified 1 year ago by zoddshop63.
    • This reply was modified 1 year ago by zoddshop63.
    Tonmoy

    (@azimkhan123)

    Hello @zoddshop63,
    We will roll a quick fix in the next update. That should solve this issue for you.

    I will let you know once the update is live.

    Tonmoy

    (@azimkhan123)

    Hi @zoddshop63 ,
    We just released an update yesterday. That should solve the problem for you.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Featured video not showing any featured image’ is closed to new replies.