Support » Plugin: Easy Related Posts » Featured thumbnails are broken, only if 'crop thumbnail' is selected

  • Resolved Oliver

    (@oliverh)


    Ver. 1.4.1 of ERP. Works great if you just deselect ‘crop thumbnail’, but I’d like them square or rectangular, if possible.

    I tried un/reinstalling, that didn’t fix it. I don’t want to regenerate my thumbnails, but I will if I have to.

    I have also tried changing the theme and resetting the permalink structure. None of that worked.

    Thoughts, ideas?

    http://wordpress.org/plugins/easy-related-posts/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author xdark

    (@xdarkeu)

    This must be the cache bug again, please check this thread and report back to me.

    PS regenarating thumbs won’t work cause thumbs are generated dynamicaly.

    Plugin Author xdark

    (@xdarkeu)

    No response for 2 month so marknig this as resolved

    Hi,

    I’m still having the same issue. I just checked tb.php in the /inc/tim forlder and it’s set to false (the caching). I’m not using the wp-cache plugin, though I am using EM object cache, which only caches objects.

    When I set the thumbnail to hard crop, it invariably shows a broken image. If I turn off cropping, it’s fine.

    Any thoughts?

    So I looked into this a little closer.

    You can see the problem here: http://www.positivebias.com/a-dog-and-her-ball/

    The link that is being auto-generated for the image URL using the tb.php script looks like this: src=”http://www.positivebias.com/wp-content/plugins/easy-related-posts/inc/tim/tb.php?src=vebias.com/wp-content/uploads/2013/07/wpid-CAM00313.jpg

    So what is happening is the script is truncating my domain name by 6 characters, lopping off ‘positi’ or ‘www.positi’ from the front. I’m not sure what would do that; I’m reasonably adept at PHP but I don’t want to start messing with it. Can you take a look?

    Thanks.

    Plugin Author xdark

    (@xdarkeu)

    Hi Oliverh,

    Actually the image is generated through an object so it could be EM object cache plugin too…

    Could you please try:

    1. Disable cache plugin
    2. If you are running on a linux server make sure that wp-content/plugins/easy-related-posts/inc/tim/cache folder is writable (755)

    Please provide feedback if this fixed thumbnails issue.

    Plugin Author xdark

    (@xdarkeu)

    Resolved as for version 1.5.1. Please confirm it.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Featured thumbnails are broken, only if 'crop thumbnail' is selected’ is closed to new replies.