Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Featured Slideshow… Previous and Next icons missing

[Resolved] Featured Slideshow… Previous and Next icons missing

  • I’m using the arras theme with a featured section. I was locally hosting it on my mac a couple of days ago using mamp and as of yesterday got it up and working online. i just noticed there is a problem with the arrow tabs not showing up on the featured slideshow.

    here’s an image of what it looks like using mamp and how it is suppose to function (arrow tabs previous and next):

    here’s my site where the buttons are not showing up: currentdose.com

    i checked to make sure that the icons are on the server and they are so i’m not quite sure why they are not displaying.

    any ideas? thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi Michael Shedd,
    Would be nice and usefull for others having the same bug if next time you would specify how you solved. 😉

    For those who want to know more and how I solved the same/similar issue:
    The solution was found by Ezechiel (Forum Member at Arrass Theme dot com)


    i wish i could recall exactly what i did, but i know it stopped working probably because i was messing with the code without knowing what i was doing. i think i ended up fixing the problem by replacing some of my modified arras theme files with the original ones which i just downloaded again.

    sorry …this isn’t much help. i’d say refer to wolfflow’s thread if anyone needs help on a similar problem with the slideshow on the theme.

    Hello – I am having trouble removing the “Welcome to Arras Theme!” from my newly installed theme.

    Have thumbnails working beautifully – but need some help with sidebar modifications.


Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Featured Slideshow… Previous and Next icons missing’ is closed to new replies.