WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Featured Image Works Here, Not There

[Resolved] Featured Image Works Here, Not There

  • Kilroy 1944
    Member

    @kilroy-1944

    I’ve got a unique featured image assigned to every single page on my site, however, on several pages, the assigned image is replaced by the default header image. I’ve double, triple, and quadruple-checked all of these pages, to ensure that they’ve all got their own unique featured images set, but several of them refuse to display the featured image, and display the site’s default header image instead.

    Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • jasonpaulweber
    Member

    @jasonpaulweber

    You should have something like this in your wp-content/themes/functions.php:

    // This theme uses a custom image size for featured images, displayed on "standard" posts.
    	add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    	set_post_thumbnail_size( 624, 9999 ); // Unlimited height, soft crop
    }

    or

    add_theme_support(‘post-thumbnails’);

    Kilroy 1944
    Member

    @kilroy-1944

    I tried adding “wp-content/themes/functions.php” to my URL but I was given an error. I’m afraid I’m not familiar with the other information you posted. My site is a free “.wordpress.com” site and is all controlled from the website. Is there somewhere on the site/settings I could go or something I could do to make the site display the assigned featured images?

    WPyogi
    Forum Moderator

    @wpyogi

    You need to be on the WordPress.COM forums here: http://en.forums.wordpress.com/

    These here are for self- hosted sites only-not the same but easily and often confusing!

    Kilroy 1944
    Member

    @kilroy-1944

    Weird! Thanks for sending me in the right direction.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Featured Image Works Here, Not There’ is closed to new replies.