Support » Theme: CoverNews » Featured image of post not working

  • examhelpniche

    (@examhelpniche)


    Everything was working smoothly and all of a sudden my posts’ thumbnails stop showing up on my site’s homepage. Moreover, there were ads being displayed on my site, that too disappeared. Please look into this issue.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Theme Author AF themes

    (@afthemes)

    Hi @examhelpniche
    First off, thanks for reaching out to us. As we can see you have JS error on your browser console by third party plugins. Would you please check the site by disabling those plugins?
    Thanks

    Thread Starter examhelpniche

    (@examhelpniche)

    Which plugins do you want me to deactivate?

    Hello,

    Could you please try disable the plugins like amp auto ads shown in the image below which is occurring this issue. If you still get any problem you can contact us here.
    https://ibb.co/wCr75TG

    Thank you

    Thread Starter examhelpniche

    (@examhelpniche)

    It has started working after changing template mode to Reader. Thanks for your help.

    Thread Starter examhelpniche

    (@examhelpniche)

    The theme has now broken and it says that CoverNews which I am currently using has a missing stylesheet and that it was paused within the admin back end.

    Thread Starter examhelpniche

    (@examhelpniche)

    Could you please reply to my last thread?

    Hello,

    We just check in our demo and it is working fine. Could you please try it by installing the theme once, you could use the documentation for more help.

    Thank you

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.