Support » Theme: Kale » Featured Image not showing

  • Resolved wynnekatherine

    (@wynnekatherine)


    Hi,

    The featured image on my recent post doesn’t seem to be showing for some reason. It seemed to only affect the newer posts that I made. I wonder if there is anything I can do to solve this?

    Thank you.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • siniplyrathemes

    (@siniplyrathemes)

    Hi wynnekatherine.

    Thank you for contacting us.

    The reason behind featured images not being visible in those posts is this inline CSS: display: none !important;

    If you can’t figure out where was that CSS inserted, you can try to add this to Appearance -> Customize -> Additional CSS:

    .single-post .img-responsive.wp-post-image {
    	display: block !important;
    }

    Please let me know if you manage to solve this or you need additional assistance.

    Kind regards.

    wynnekatherine

    (@wynnekatherine)

    Hi,

    Thanks for your prompt reply.

    I tried pasting it under :
    .image-share-wrap {
    position: relative;
    display: block;
    }
    .single-post .img-responsive.wp-post-image {
    display: block !important;
    }

    But it still doesn’t seem to be working

    siniplyrathemes

    (@siniplyrathemes)

    You’re welcome.

    I’ve visited your website again but can’t see that piece of CSS code anywhere. Could you please check whether you’ve placed it properly into the Additional CSS section and if you’ve clicked “Publish” button afterwards.

    If you did, could you try to see where that offending piece of CSS display: none !important; is coming from?

    If everything fails, could you go and open a new support ticket here – https://www.lyrathemes.com/support/ because I’d need access to your Dashboard in order to figure out what’s going on.

    If you have any additional questions, feel free to ask.

    Kind regards.

    wynnekatherine

    (@wynnekatherine)

    Hi,

    I was wondering how’s the follow up on this issue like? As I have sent an email since a day ago, and yet the issue still persists.

    jarektheme

    (@jarektheme)

    Hi @wynnekatherine

    I found your post in our forum and I noticed that Sinisa sent you response few hours ago. There are some issues with login details. Could you check out your emails and contact us via Support forum here: https://www.lyrathemes.com/support/

    Best

    wynnekatherine

    (@wynnekatherine)

    Hi Jarek,

    I have replied to that email since yesterday, but still haven’t gotten any replies to that. I will try re-sending the email again.

    Regards.

    wynnekatherine

    (@wynnekatherine)

    I’ve managed to fix the problem regarding the featured images not showing. Thank you for your kind assistance and help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Featured Image not showing’ is closed to new replies.