Support » Plugin: All in One SEO Pack » Featured image doesn’t appear on Facebook

  • Resolved fagfrank

    (@fagfrank)


    Hello,
    we use your SEO plugin for some time for our news site but for some weeks we have a big problems for the facebook article posting.
    Facebook not load the post’s featured image and its debugging tool detects “The following necessary properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id” although they are present in the source code of the page.

    Please, can you help me come to solve this problem?
    The site uses “WP Fastest Cache” cache plugin.
    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Michael Torbert

    (@hallsofmontezuma)

    WordPress Virtuoso

    Hi Michael,
    thank you for you reply.
    I opened the link you brought back to me and I studied the various points.

    Re-looking at the source code of the pages, I saw that the tags useful for Facebook have disappeared, although they are configured in the Social panel of the plugin.

    Did you find any bugs in the latest version of the plugin or do you think there’s more?
    Thank you

    Hello Michael,
    yesterday I installed the plugin update 2.4.4 and it seems that it has solved the problems of self-publishing on Facebook that I had reported to you.
    To make self-publishing work, with 2.4.3.1 plugin version, I had to disable the Google Project Shield proxy for our site.

    Now the site running behind the Project Shield proxy with version 2.4.4 of the plugin and the self-publishing works correctly.
    Thank you for your intervention.

    Cheers,
    Francesco

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  fagfrank.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.