• Hi
    Het is al een hele tijd onmogelijk om een account aan te maken op je feature request pagina op je website (https://features.wobbie.nl/?cat=Doneren%20met%20Mollie), en dus ook om een feature request bij je te doen.

    Dus daarom doe ik het maar hier.

    Thanks for your plugin!

    Mijn verzoek:
    Het zou fantastisch zijn als je naast het wat uitgebreidere formulier, ook betaallinks zou kunnen neerzetten via een simpele knop. Die knop kan ik prima zelf vormgeven, maar de betaal API van Mollie is me te ingewikkeld.

    Ik merk dat veel mensen veel makkelijker doneren als ze geen formulier krijgen waar ze hun mailadres moeten geven, maar gewoon op een knopje kunnen klikken, hopla naar iDeal, betalen, klaar.

    Als je het formulier op een donatiepagina kan zetten (ook voor terugkerende donaties) maar bijvoorbeeld onder pagina’s ook een simpele knop voor eenmalige donaties kwijt kan, zou dat perfect zijn.

    Is dat een idee?

    Hier een voorbeeld van de twee (simpele betaallink en formulier) naast elkaar. Bijna iedereen klikt op de betaallinks in plaats van op het formulier, maar die geven soms foutmeldingen dus ik wil ze graag verbeteren:
    https://www.grutjes.nl/about/over-donaties-aan-grutjes/

    • This topic was modified 2 years, 4 months ago by Bas T.
    • This topic was modified 2 years, 4 months ago by Bas T.

    The page I need help with: [log in to see the link]

  • The topic ‘Feature request’ is closed to new replies.