Support » Theme: Smallblog » Feature Image and Copy Excerpt Not Being Displayed

  • Hi,
    I would like to display an exceprt of my latest posts on my home page, displaying the featured image I set up in the post, as well as an excerpt. I selected “excerpt” and “featured image” in the post and added my featured image as well as copy excerpt and published. Nothing. Only the headline is showing up on the homepage.

    Under the Customize tab I went to > Front page displays > Your latest posts

    Is there another setting I need to consider in order for the featured image and excerpt to show up as intended?

    Note: I am using the smallBlog child theme.

    Thanks!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Could anyone help me with this? I don’t understand why my featured image in a post isn’t showing up on the front page along with the excerpt, since I did everything I need to do in order for it to work. When I change the them to another theme the featured image + excerpt are perfectly being displayed. Any advise is very much appreciated! Thanks!

    When I compare the Theme’s preview version to my own site preview, I notice that in the Chrome Dev tools, the <figure> tag is missing in my front page preview that is set to display latest posts:

            <figure>
            <?php if ( is_single() or is_page() ) : ?>
                <?php the_post_thumbnail( 'large', $ods_thumbnail ); ?>
            <?php else: ?>
                <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
                    <span class="icon-link"></span>
                    <?php the_post_thumbnail( 'large', $ods_thumbnail ); ?>
                </a>
            <?php endif; ?>
        </figure>

    I am puzzled because the post has a featured image selected, as well as an excerpt and the Screen Options are set to show these items. Any clues? Thanks!

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  dada1978.
    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  dada1978.
    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  dada1978.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Feature Image and Copy Excerpt Not Being Displayed’ is closed to new replies.