WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] FAVICON issue?

[Resolved] FAVICON issue?

  • Hi guys, I am able to display favicon when I am in WordPress admin. But favicon don’t show up in the website only.

    Also, when I am tracking my website if it has favicon, the tracker says “Yes”.

    Please check it here: http://www.paespi.org

    Why is that? Please help!
    Thanks,
    Jovy

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator keesiemeijer

    @keesiemeijer

    Did you upload the new favicon.ico file into your current theme’s main folder?

    http://codex.wordpress.org/Creating_a_Favicon

    To see your new favicon, clear your browser’s cache. You may need to restart your browser in order to see the new favicon.

    Thank you keesie for your reply, I did it, but still favicon don’t show up..

    When I am go to http://www.paespi.org/favicon.ico it appears well. I don’t know why it won’t appear on my website.

    Appreciate all replies here! 🙂

    Moderator keesiemeijer

    @keesiemeijer

    I can see your favicon so I think it could be a cache issue. The favicon exists only in the root of your website: http://www.paespi.org/favicon.ico

    In your header you have <link rel="shortcut icon" href="http://www.paespi.org/wp-content/themes/paespi/favicon.ico" />, but right now there is no favicon there (wp-content/themes/paespi/favicon.ico).

    Thank you keesie.. You know I put favicon (wp-content/themes/paespi folder) but I think it should have both root folder and (wp-content/themes/paespi folder)

    Now it’s working fine.. You’re great to see that, thank you so much for your help..

    God bless!

    Sorry.. I put favicon on (wp-content/themes/paespi folder) but I moved it to (wp-content/themes/paespi/images folder). No favicon on root folder on that time..

    FYI.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] FAVICON issue?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar