Support » Plugin: Easy Property Listings » Favicon icon not showing on site when i install easy property listing plugin

  • Resolved abbelal

    (@abbelal)


    Hi,

    I am facing an issue with my site.

    The favicon icon is not showing up on the front-end.

    However, it’s showing up only on my dashboard.

    I tested it on “astra”, “twentytwenty”, and “Hello Eelmentor” themes.

    It came up with the same issue every time.

    I noticed that, when your plugin is actived, the favicon icon link tag is loading on the <body> tag.

    But when I deactivate your plugin, the favicon icons link tag is loading on the <head> tag.

    See the link http://prntscr.com/ucsrii this is when the plugin is deactivated.

    See the link http://prntscr.com/ucstg3 this is when the plugin activated.

    How do I fix it?

    Looking for a solution soon.

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Merv Barrett

    (@mervb1)

    Thanks for reaching out about this, we are looking at the issue and will see what we can do as this is a new issue for us and might be related to the theme + plugin.

    Can you submit a pre-sale ticket here so we can communicate with you through our support system to resolve this issue.

    GitHub Issue Tracked
    https://github.com/easypropertylistings/Easy-Property-Listings/issues/917

    Thread Starter abbelal

    (@abbelal)

    Hi @mervb1

    Thank you for having a look at it.

    Actually, I’m not using the pro plugin.

    The issue showed up with the free version.

    I would really appreciate a quick response.

    Thanks.

    Plugin Author Merv Barrett

    (@mervb1)

    Hi Abbelal,

    Thanks for bringing this issue to our attention. Just made a tweak to alter the SVG loading that corrects the favicon.

    Full Change Log

    = 3.4.31 September 17, 2020 =

    Fix: SVG Icons preventing favicon from loading in some themes. SVG’s are now loading in body tag using wp_body_open hook introduced in WordPress 5.2

    Please update to 3.4.31 and let us know if there are any issues,

    Plugin Author Merv Barrett

    (@mervb1)

    Hi Abbelal,

    ​As usual, fix one thing and break another. Seems not all themes use wp_body_open so where the favicon was fixed some themes ended up with missing icons… doh!

    ​So we re-factored the fix and for themes missing the wp_body_open function we are first attempting to load the icons using wp_body_open, but if they are not loaded then we are falling back to load in the footer which fixes both the favicon and missing icons.

    ​Thanks again for bringing this issue to our attention.

    ​= 3.4.32 September 23, 2020 =
    Fix: Further enhancements to loading SVG icons as many themes are missing wp_body_open. SVG’s now fallback to load in the footer.

    Full Change Log

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Favicon icon not showing on site when i install easy property listing plugin’ is closed to new replies.