Support » Plugin: Ultimate Member - User Profile & Membership Plugin » Faulty UM Social Login

  • The Facebook login is broken. I followed your tutorial exactly and couldnt get anything to work. It says

    UM Social Login – Facebook: Graph returned an error: Can’t Load URL: The domain of this URL isn’t included in the app’s domains. To be able to load this URL, add all domains and subdomains of your app to the App Domains field in your app settings.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Same here!
    My FB registration & login used to work until one or two weeks ago, so I guess something has changed on the side of FB.

    I did take a look at the FB developers page. It appeared App Domains and a Privacy Policy URL were missing. But even adding these didn’t help.

    I just paid for this last night and I did a little research after it wasn’t working. Turns out that Facebook made a change that forces “Use Strict Mode for Redirect Uris” to ON. Were gonna need an update pretty quick here.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  baddon250.
    Plugin Support Ultimate Member Support

    (@ultimatemembersupport)

    Hi @baddon250 and @henkludis,

    Unfortunately, we are only allowed to provide support on this forum for the free plugin hosted on the wordpress.org website, so if you’ve purchased our Social login extensions or our bundle and you need help, you will need to submit a support ticket via our website.

    Submitting a ticket via our website will guarantee a much faster response as we only answer questions on this forum after we have taken care of our paying customers.

    To submit a ticket, please login to our website using the email used on checkout and go to this page:

    https://ultimatemember.com/support/ticket/

    Please also check Social login docs on our website regarding Facebook API changes.

    Regards.

    What I did to fix this was alter the code slightly:
    um-social-login-facebook.php

    Line: 86

    Found that if I entered the URL to my login page it all worked hunky dory…

    Change: $accessToken = $helper->getAccessToken();

    To: $accessToken = $helper->getAccessToken(“https://www.EXAMPLE.com/login/?provider=facebook”);

    Naturally, when this plugin updates it will kill my temp fix.

    FYI – my site runs fully over https:// – I think this might be the reason but not 100% on that.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Faulty UM Social Login’ is closed to new replies.