Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » Fatal Error in the latest version

  • Resolved swagataminnovations

    (@swagataminnovations)


    Hello,

    Presently I am seeing the following error message on top of my webpages, and this is happening after the recent plugin update. I have deleted the latest version and reverted to the previous version of the plugin, and it seems the problem is gone for the moment.

    Kindly help me to sort out this issue so that I can update the plugin and start using the latest one.

    [29-Jan-2018 13:38:19 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function plugins_url() in /home/homemadecircuits/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/pagebuilder/modules/image.php:11 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/homemadecircuits/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/pagebuilder/modules/image.php on line 11 [29-Jan-2018 13:38:19 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_categories() in /home/homemadecircuits/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/pagebuilder/modules/contents.php:13 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/homemadecircuits/public_html/wp-content/plugins/accelerated-mobile-pages/pagebuilder/modules/contents.php on line 13

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @swagataminnovations

    We have already fixed this issue in the upcoming update.

    You can just contact us on team@magazine3.com and we will immediately fix this one for you.

    swagataminnovations

    (@swagataminnovations)

    Thank you so much dear Ahmed,

    It seems the problem was due to the page builder section which was showing under the posts while editing the posts. I tried disabling this section by toggling it OFF in the screen options so that it remained hidden.

    And after doing this I updated the plugin to the latest version and the problem was no longer there.

    I don’t know I may be wrong, because I am a layman in this field.

    But anyway I am so grateful to you for your kind response, and for this amazing plugin.

    Many Thanks
    Swag

    Plugin Author Mohammed Kaludi

    (@mohammed_kaludi)

    Hi @swagataminnovations

    I’m glad to hear that!

    We are already aware of this bug and this has been fixed in 0.9.80 which will be released by the next week.

    Thank you

    swagataminnovations

    (@swagataminnovations)

    Thanks very much for your kind response! We all greatly appreciate it!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Fatal Error in the latest version’ is closed to new replies.