Support » Plugin: Checkout with Vipps for WooCommerce » Fatal error for Hurtigkasse v1.3.6

 • Resolved lykkelig

  (@lykkelig)


  Etter oppdatering opplever jeg følgende feilmelding umiddelbart ved bruk av Vipps Hurtigkasse. Får dere noe ut av dette?

  Jeg klarer ikke å gjenskape feilen på andre testsider, og det hjelper ikke å kun ha WooCommerce og Vipps aktiv + standardtema. Så da er det vel ingen ordinær konflikt. Skulle tro det var noe spesielt med den ene konfigurasjonen min.

  Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_status() on boolean in ../wp-content/plugins/woo-vipps/Vipps.class.php:1725 Stack trace: #0 ../wp-content/plugins/woo-vipps/Vipps.class.php(1809): Vipps->validate_express_checkout_orderspec(Array) #1 ../wp-content/plugins/woo-vipps/Vipps.class.php(1701): Vipps->print_express_checkout_page(1, ‘do_express_chec…’) #2 ../wp-content/plugins/woo-vipps/Vipps.class.php(666): Vipps->vipps_express_checkout() #3 ../wp-includes/class-wp-hook.php(288): Vipps->template_redirect(”) #4 ../wp-includes/class-wp-hook.php(312): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 ../wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #6 ../wp-includes/template-loader.php(13): do_action(‘template_redire…’) # in ../wp-content/plugins/woo-vipps/Vipps.class.php on line 1725

  En kritisk feil har inntruffet på ditt nettsted.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Takk for feilrapporten; jeg skal se på det med en gang. Feilen er i den nye koden, og uansett hva som trigger det så er problemet manglende feilhåndtering.

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Da har jeg releaset versjon 1.3.7 som skal fikse dette problemet.

  Problemet var at koden antok at om du hadde en ordre-id så ville det alltid finnes en korresponderende ordre; dette feiler foreksempel hvis ordren var slettet. Beklager!

  Ser ut til at det fungerer fint nå med den nye oppdateringen. Tusen takk for rask fiks! 🙂

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Flott!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.