Support » Plugin: WooCommerce » Fatal error after upgrading to 3.7.0

  • Resolved lippiun

    (@lippiun)


    Since updating Woocommerce to 3.7.0, I’m getting a fatal error when editing a page.

    [13-Aug-2019 08:43:46 UTC] PHP Fatal error: Class 'WC_REST_Product_Attributes_Controller' not found in /wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-blocks/src/RestApi/Controllers/ProductAttributes.php on line 20

    I can’t look at the system status as it keeps saying ‘The site is experiencing technical difficulties. Please check your site admin email inbox for instructions.’ I’m running WordPress 5.2.2.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Thomas Shellberg

    (@shellbeezy)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi @lippiun,

    It sounds like the update may have failed somehow – perhaps a file is corrupted or missing. My recommendation is to manually update WooCommerce via FTP.

    Download the latest release of the plugin, unzip it, then, upload the unzipped folder to your site’s /wp-content/plugins/ directory such that it overwrites the existing /plugins/woocommerce/ directory.

    Let me know if you still get errors after doing this.

    I have the same issue with the following report when I have logged into the admin in recovery mode.

    Warning: require(/home/content/p3pnexwpnas07_data02/81/3817981/html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Autoloader.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p3pnexwpnas07_data02/81/3817981/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 31

    Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/content/p3pnexwpnas07_data02/81/3817981/html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Autoloader.php’ (include_path=’.:/opt/remi/php72/root/usr/share/pear:/opt/remi/php72/root/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php’) in /home/content/p3pnexwpnas07_data02/81/3817981/html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 31

    Re-installing Woocommerce fixed the issue for me. Thanks

    Text appearing on top of page after updating to WooCommerce3.7.0
    I have just purchased the Huma template that uses the WooCommerce plugin. The site is not live yet but being set up on local host using Wamp.
    Following a prompt to update plugins, I updated the WooCommerce plugin to v3.7.0. There were 3 .php files that I had to update manually (thankyou.php, cart.php, mini-cart.php) and according to the status tab, everything was updated. Now a long string of text appears on the top of the landing page:
    Skip to content Why GitHub? Enterprise Explore Marketplace Pricing Sign in Sign up 548 5,507 5,756 woocommerce/woocommerce Code Issues 75 Pull requests 73 Projects 2 Wiki Security Insights All your code in one place GitHub makes it easy to scale back on context switching. Read rendered documentation, see the history of any file, and collaborate with contributors on projects across GitHub. See pricing for teams and enterprises woocommerce/templates/cart/mini-cart.php @yash-webkul yash-webkul Update mini-cart.php 09cbc61 5 days ago @mikejolley @claudiosanches @franticpsyx @bor0 @chunkford @Bradley-D @yash-webkul @iconicwp @ramiy @kloon @peterfabian @NikkiDelRosso @krbvroc1 @justinstern @justinshreve @jameskoster @geertdd @coenjacobs @chromeorange @kondasoft @WPprodigy 97 lines (81 sloc) 4.32 KB
    No products in the cart.
    © 2019 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Status Help Contact GitHub Pricing API Training Blog About
    Of the three files I manually updated, I found this string of text in one them which I deleted but this hasn’t helped. Can someone please help.

    @mdhtdes1gn swap the theme to Twenty Nineteen and test. If the issue goes away then it’s your theme and you need to fix your changes or contact your theme author.

    Plugin Support Thomas Shellberg

    (@shellbeezy)

    Automattic Happiness Engineer

    @mdhtdes1gn – Couple of housekeeping things as well.

    In the future, you should be creating a new forum post rather than hijacking an existing unrelated forum post.

    Spamming the post with a bunch of individual mentions is unnecessary.

    As mentioned above, test with a default theme. There is likely a template function with an unexpected output.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.