Support » Theme: OceanWP » Fatal error after last update

  • thomhsb

    (@thomhsb)


    Hi,

    This morning, the theme offered me two updates. OceanXP and Ocean Extra. After installing them, the website crashed.

    Here is the error:

    Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Plugin' not found in /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/core/themes/oceanwp/inc/helpers.php:4976Stack trace:#0 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/core/themes/oceanwp/partials/topbar/content.php(63): ocean_do_template_content('580')#1 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/wp-includes/template.php(772): require('/home/bljf2949/...')#2 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/wp-includes/template.php(716): load_template('/home/bljf2949/...', false, Array)#3 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/wp-includes/general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, Array)#4 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/core/themes/oceanwp/partials/topbar/layout.php(43): get_template_part('partials/topbar...')#5 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/wp-includes/template.php(772): require('/home/bljf2949/...')#6 /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/wp-includes/template.php(716): load_temp in /home/bljf2949/gigaconcept.wireless-products.com/core/themes/oceanwp/inc/helpers.php on line 4976

    So I’m going to go back in the meantime…

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter thomhsb

    (@thomhsb)

    Hi,
    In admin mode, it is impossible to modify the files of my child theme:

    Uncaught Error: Class 'Elementor\Plugin' not found in core/themes/oceanwp/inc/helpers.php:4976
    Stack trace:
    #0 core/themes/oceanwp/partials/topbar/content.php(63): ocean_do_template_content('580')
    #1 wp-includes/template.php(772): require('/home/bljf2949/...')
    #2 wp-includes/template.php(716): load_template('/home/bljf2949/...', false, Array)
    #3 wp-includes/general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, Array)
    #4 core/themes/oceanwp/partials/topbar/layout.php(43): get_template_part('partials/topbar...')
    #5 wp-includes/template.php(772): require('/home/bljf2949/...')
    #6 wp-includes/template.php(716): load_temp
    Shahin

    (@skalanter)

    Hello @thomhsb,

    Sorry for the inconvenience, and thank you for letting us know.
    We have already fixed this. Kindly update the theme from WP Dashboard > Update. Please click on the “check again” for force checking if you can’t see the update:
    https://wordpress.org/themes/oceanwp/

    Screenshot: https://i.postimg.cc/HkGzt4Gd/image.png

    Please recheck your issue and keep us posted.
    Thank you,
    Best Regards

    Thread Starter thomhsb

    (@thomhsb)

    All is all right now,
    Thank you !

    Shahin

    (@skalanter)

    You’re welcome.
    I’m glad it is solved.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.