• Resolved hawhman

    (@hawhman)


    Hi! I update to WordPress 5.5 and Amazon Auto Links 4.2.4 and have this fatal error:

    Warning: include(/home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/_abstract/_model/AdminPageFramework_Message.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/utility/AdminPageFramework_RegisterClasses.php on line 81

    Warning: include(): Failed opening ‘/home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/_abstract/_model/AdminPageFramework_Message.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/utility/AdminPageFramework_RegisterClasses.php on line 81

    Fatal error: Uncaught Error: Class ‘AmazonAutoLinks_AdminPageFramework_Message’ not found in /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/form/field_type/AdminPageFramework_FieldType_color.php:15 Stack trace: #0 /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/core/component/widget/contextual/AmazonAutoLinks_ContextualProductWidget.php(39): AmazonAutoLinks_AdminPageFramework_FieldType_Base->__construct(‘AmazonAutoLinks…’) #1 /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/_abstract/AdminPageFramework_Factory.php(58): AmazonAutoLinks_ContextualProductWidget->setUp() #2 /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/_abstract/AdminPageFramework_Factory.php(90): AmazonAutoLinks_AdminPageFramework_Factory_Router->_setUp() #3 /home/queserie/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): AmazonAutoLinks_AdminPageFramework_Factory_Router->_replyT in /home/queserie/public_html/wp-content/plugins/amazon-auto-links/include/library/apf/factory/_common/form/field_type/AdminPageFramework_FieldType_color.php on line 15

    I tried to reinstall and the error persist. Can you help me? Thanks

    • This topic was modified 3 months ago by hawhman.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Hi,

    Looks like a plugin file is missing. Are you using a custom build of the plugin?

    v4.2.5 has been released so update the plugin by clicking on the update now link via Dashboard -> Plugins -> Installed Plugin -> Amazon Auto Links. It should resume the missing file.

    Let me know if it works for you.

    Thanks yout. It’s works fine.

    Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Great!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.