WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Nonprofit Board Management
[resolved] FAST CGI Error (9 posts)

  1. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I LOVE your plugin and it does exactly what I need. I set it up and added about 20 board dates to it, but right before I was going to send out instructions to the members, it stopped working. I can open almost everything except the Board Events page. Did I add too many?

    http://wordpress.org/plugins/nonprofit-board-management/

  2. wiredimpact
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Kelsey,

    I'm sorry to hear you're having trouble with the plugin. The FAST CGI error you're seeing is most likely related to your hosting. Have you reached out to them with the issue? If not, it's probably worth reaching out to them and providing the exact error you're receiving. They should be able to help out.

    Let us know how it goes and if you have any other questions.

    Thanks.

    Jonathan

  3. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'll check with them, but have you ever had anyone show this error? Is there a compatibility issue? I just updated to the newest WP and still showing the error. On hold with host now. Any insight you have would be appreciated.

  4. wiredimpact
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Kelsey,

    I've never seen the error before, but have read that it comes up sometimes depending on the server configuration.

    Let us know if we can be helpful after you talk with your hosting company.

    Jonathan

  5. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worked with the host and they found nothing. Is there a limit to Board Events? Maybe 24 is too many?

  6. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can give you access into the backend if you want to see what I'm talking about, but the events section is the one that takes ages

  7. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    Or is there a way to completely clear the data and reinstall? I've removed and reinstalled, but the data is obviously still there.

  8. KelseyCurran
    Member
    Posted 1 year ago #

    CONCLUSION: MUST BE HOST ERROR.

    I installed on another host with no issue. Thanks for troubleshooting with me.

  9. wiredimpact
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Kelsey,

    I'm glad you were able to get it figured out. Sorry you were having trouble with your host. For future reference, would you mind letting us know what hosting provider was giving you trouble?

    Jonathan

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.