Support » Plugin: Structured Content (JSON-LD) #wpsc » FAQ + code both appear on front end

  • Resolved tcastets

    (@tcastets)


    I have your plugin work fine on other sites, but this one (which is private) I have elementor and a couple of other plugins.
    I have some FAQ built with your shortcodes in post category pages.
    For some reason the FAQ + code both appear on the front end. (the code should not show up on the front end)
    Is this a common problem ?
    I think the script tag is being stripped off from the editor.

    This is what my front end looks like :

    test question 1
    test answer 1

    { “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [ { “@type”: “Question”, “name”: “test question 1”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: ” test answer 1 ” } } ] }

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Gordon Böhme

    (@gorbo)

    Hi @tcastets

    Elementor uses it’s own RTE (Rich Text Editor) and they don’t include our elements into there RTE.

    That’s why I recommend you simply use our shortcode.

    – take the elementor block “shortcode”
    – paste the shortcode into it and save this element

    You’ll find examples of workings shortcodes on our website: https://wpsc-plugin.com/how-to/faq-page/

    Ooooooor switch to Gutenberg 😉

    Greetings, Gordon`

    Plugin Author Gordon Böhme

    (@gorbo)

    Hi @tcastets ,
    were you able to solve the problem?
    If there is nothing new, I will close this thread, since it is not a problem of the plugin.
    Greetings

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘FAQ + code both appear on front end’ is closed to new replies.