WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Facebook STILL refuses to show images for one particular post

[Resolved] Facebook STILL refuses to show images for one particular post

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Chuck Reynolds
    Participant

    @ryno267

    1. my plugin isn’t installed at least on this page… it’s not in source. There’s your first issue.
    2. Facebook DOES cache things but that’s why the instructions of my plugin mention to check the Facebook Debugger as that will clear their cache and give you a more accurate depiction of what FB will pull

    Chuck: I uninstalled your plugin because I wanted to try a few more things. Right now, using a new shortlink (that was one of the suggestions,) FB will pull images from my post, but NOT the first image in the post (which at this point is also all-new.)

    I did check the debugger, and it’s not making any sense! While it does give me some warnings, it initially showed as the og:image the very image that it’s refusing to pull. When I went back to the debugger later, it now shows another image is the og:image.

    Also, as the og:description it’s showing the meta description I specified, which it refuses to recognize if you try to post the link on Facebook.

    The warnings I’m getting say that the og url, title, description and image should be “explicitly provided.” Since I always enter the full URL for my images, and I put the meta description and custom title tag in the correct area provided by WordPress/Thesis, I’m not sure how I can be more explicit.

    I want to make sure I have this right: Using the debugger will clear the FB cache? If that’s true, I’m thinking I should reinstall your plugin, specify my important image as the official “post image,” run the debugger AGAIN, and see what happens.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Facebook STILL refuses to show images for one particular post’ is closed to new replies.