WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Facebook Open Graph Meta – doesn't work

Facebook Open Graph Meta – doesn't work

  • Im having some problems with the FB open graphs on my blog. when i publish a new post, im getting the following error message under the Facebook comment:

    Warning: http://meme-lol.com/2013/08/01/funny-pictures-partying/ is unreachable.

    and when i click on the FB share button it looks like this: http://i.imgur.com/A4MwGsY.jpg , no thumbnails or any texts.

    BUT
    when i check the source code it seems that the plugin im using (using the same plugin on my other blogs without any problem) adds the correct meta tags.

    <!-- START - Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Tags 0.5.4 -->
    <meta property="fb:app_id" content="207201316104979" />
    <meta property="og:site_name" content="" />
    <meta property="og:title" content="Partying" />
    <meta property="og:url" content="http://meme-lol.com/2013/08/01/funny-pictures-partying/" />
    <link rel="canonical" href="http://meme-lol.com/2013/08/01/funny-pictures-partying/" />
    <meta property="og:type" content="article" />
    <meta property="og:description" content="Partying" />
    <meta name="description" content="Partying" />
    <meta property="og:image" content="http://meme-lol.com/wp-content/uploads/meme-lol/Funny-Pictures---Partying.jpg" />
    <!-- END - Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Tags -->

    Does anyone know whats going on? and how i can solve the problem? When i use the FB linter / Debug the page get updated with the right settings again and works fine as usual. but i cannot manually add the blog url to the linter / debug tool every time i publish a post.

    Please help 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Facebook Open Graph Meta – doesn't work’ is closed to new replies.