Support » Plugin: Yoast SEO » Facebook Not Showing Correct Image

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • johnrhopkins

    (@johnrhopkins)

    I’ve had issues like this before. Hope you get an answer… I’m listening too.

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    Yoast Support

    @jesslohm The source code shows the following image URL defined for your homepage:

    http://www.jessicavoiceover.com/relaunch/wp-content/uploads/2014/04/find-coprorate-voice.jpg
    This returns a 404 page not found.

    Looking at the URL, it appears you have recently launched a new design and the image URL is pulling from the development site not the live site.

    Please verify the image URL in the social media tab includes the live image URL.

    @johnrhopkins: If you’re having trouble with Facebook images, please see this article for common reasons.

    Thanks! I’m sorry, I NEVER received a mail that someone replied… Have to check my settings!

    Anyway, I don’t understand. The image I set in yoast is 100% correct, for all 3 channels (FB, G+ & Twitter). There is no doubt about this, it IS correct which is what I wrote above…

    How can the source code show that? When I searched for /relaunch/ in the source code, there was nothing, absolutely nothing…

    I did recently relaunch though. What can I do if you’re seeing something else? I am so confused…

    weird. For some reason, it is now working. This morning, it did not, but now it is… I did not change anything…

    weird, just plain weird… Thanks for your help though!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Facebook Not Showing Correct Image’ is closed to new replies.