WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » no thumbnail/description on facebook while sharing share button not working

no thumbnail/description on facebook while sharing share button not working

  • hi all

    if anybody can please help. I searched for the solution alot but could not fine some solution. some posts had problem alike but the symptoms and fixes are different and do not apply to this problem

    there is a problem i started facing that whenever i share my post url on facebook no thumbnail image is shown, despite no errors in fb og debug tool
    https://developers.facebook.com/tools/debug

    also the like button works but sharing button does not work
    i have all the required meta tags in the page.

    the url of website is : dufferistan.com
    url to test for share : http://www.dufferistan.com/?p=1477
    url to Debugger result : http://www.dufferistan.com/?p=1477

    before some time everything was fine and working well

    thanking you all in advance for your help

    Regards

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • the solutions/fixes I tried are

    – Used the opengraph meta tags
    – validated it on linter (no errors bur response 206)
    – I created a very simple html with meta tags only and hello world in body, the required information but still response remains 206 (I guess its not related to first X bytes/40k limit), and symptoms remain as above
    – Image also meets the og requirements of ratio and size
    – Refreshing each change with Linter/Debugger so I assume there is no cache to create problems

    im using following meta tags in head

    <meta property=”og:site_name” content=”my site”/>
    <meta property=”og:title” content=”my page title”/>
    <meta property=”og:description” content=”post description goes here”/>
    <meta property=”og:url” content=”http://www.dufferistan.com/test.html”/>
    <meta property=”fb:admins” content=”1175346859″ />
    <meta property=”fb:app_id” content=”203931736308566″ />
    <meta property=”og:image” content=”http://s2.postimg.org/v5go7q1vt/duffbloglogo.png” />
    <meta property=”og:type” content=”article” />
    with only “hello world” in body

    the only problem seems is “Response Code 206” from Linter/Debugger

    even if i remove fb:admins/fb:app_id, result remains same

    primary objective is to get image/title/desc when url pasted on fb

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘no thumbnail/description on facebook while sharing share button not working’ is closed to new replies.