Support » Plugin: Facebook for WooCommerce » Facebook for Woo Commerce 2.0.1.

  • Resolved rosie1984

    (@rosie1984)


    We are trying to reconnect our Woo Comm store to Facebook using Facebook for WooCommerce 2.0.1. – when we try to confirm settings it won’t let us proceed from that screen. We click on continue and it doesn’t do anything.

    Another issue has occurred too where it is pulling through the incorrect Instagram account from the Business Manager.

    It is critical that we get this situation resolved ASAP.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I dont create a new topic cause i believe that the developers will see this.

    This is UNEXCEPTABLE. You release a new version full of problems. Do you even test them? I wander how many shops did the mistake and updated the plugin only to find that it’s not working.

    i update to 2.0.1 and have the same problem as in 2.0.0 .

    2020-08-27-10-02-08

    and

    2020-08-27-10-03-35

    How to reset to 1.8 version ?

    Plugin Support Julie Martin

    (@julieskyverge)

    Hi @rosie1984!

    Thanks for reaching out to us.

    Would it be possible to get a screenshot, including the location bar, to see what kind of error you’re running into? That would be very helpful.

    Thanks!

    Hi @manwlios,

    I’m so sorry you’re having issues with the update. We’re aware that a small percentage of users are having connection issues. Could you please provide any screenshots for your issue and also your system status?

    You can grab it by going to:

    WooCommerce > Status and clicking on Get system report.

    Appreciate it. 🙂

    Hi @armspecial,

    You can roll back to 1.11.4 by reading this post:

    https://wordpress.org/support/topic/using-facebook-for-woocommerce-2-0/

    The issue you’re having is something Facebook is working on. You can click on the “Contact Us” link in that popup to try to get help to solve your particular problem here, as that will lead you to a resource at Facebook. Unfortunately, that particular issue isn’t something happening on the plugin side, so we’re unable to do much here.

    I’d invite you all to please keep me posted here.

    Thank you so much,

    Julie 🙂
    SkyVerge

    Plugin Support ianmisner

    (@ianmisner)

    Hey everybody,

    It has been a while since we heard from you, so I’m going to mark this topic as resolved. If you’re still experiencing issues please take a look at our documentation for more information and create a new thread if you have further questions.

    Thanks,
    Ian

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.