WordPress.org

Forums

AddThis Sharing Buttons
Facebook description is not showing properly on some posts (6 posts)

  1. cjc1867
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    Some posts are showing the description correctly, others are jumbled up and the rest are blank.

    I did have the Open Graph Meta Tag's set through Yoast but now I have installed a plugin called 'Facebook Revised Open Graph Meta Tag' in case there was a problem.

    Looking through the source code and the og:description is perfect, and testing using Facebook's 'Open Graph Object Debugger' shows the same results and yet in the pop up it's either empty, jumbled up or just right.

    Anybody have any idea why this is happening and how to fix it please.

    Thanks

    Colin

    https://wordpress.org/plugins/addthis/

  2. Srijith V
    AddThis Samurai
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    The content is picked up by FB. We recommend you to try the urls with this issue in Facebook's OG debug tool: https://developers.facebook.com/tools/debug/

  3. cjc1867
    Member
    Posted 1 year ago #

    HI Srijith.v
    I have already tried that and it says that above....

    So are you saying it is not your problem then?

    Thanks

    Colin

  4. Srijith V
    AddThis Samurai
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    If the shared url is different, this issue can occur. Can you let me know the url of the site and links with the issue? As the OG debug tool is picking up data as you want, only issue I see is the link which is being shared by the plugin. It may be of a home page, or a different url (may be because of a plugin which can cause Share plugin to pick a feed url) being shared.

  5. cjc1867
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi again
    The website is Click Here

    Like I said some work OK and some don't and they have been set up in the same way so it doesn't make sense.

    thanks

    Colin

  6. Srijith V
    AddThis Samurai
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @cjc1867 Can you provide two example urls, one which works and one which fails? When I checked I was able to see the description being filled in for all posts.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • AddThis Sharing Buttons
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic