WordPress.org

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Facebook attachment not appearing and text truncated (8 posts)

  1. viveramedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am trying to post to a Facebook group and Page.

    I can do so successfully but the following issues occur:

    Attachment to WordPress post - the test post works fine, but when posting a custom post type to Facebook, no attachment is visible - I have tried every combination of post type and all are the same.

    Also the last 2 lines of the post (using format %FULLTEXT%) is not appearing in the facebook post.

    I am using 3.1.2 (API Version: 2.11.5) [Pro - Multiple Accounts Edition]

    http://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    >> custom post type

    Does it work if you use the regular WordPress posts?

  3. viveramedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, it appears to work fine with the standard post type. Is there any way I can ensure a custom post type works the same? I've ensured all og tags are present, but it still doesn't show the attachment and misses off 2 lines of text.

    Thanks,

    Dave

  4. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Well, you need to take a look at whatever added your custom post type or whatever processes it.

  5. viveramedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    What am I looking for? I.e what does the post type require for it to work as it should? I'm using the Types plugin.

  6. viveramedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    And can you let me know what files I need to be looking in that creates the Facebook post? That would be a great help, Thanks

  7. viveramedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, can you help me?

  8. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    All Facebook functions are in the /wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc-cl/fb.php, but I doubt your problem has anything to do with that. You need to look at whatever process your post BEFORE it gets to SNAP. Something is alerting the link and text of your post.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextScripts: Social Networks Auto-Poster
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.