Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Extremely slow timeouts (transitions)

[Resolved] Extremely slow timeouts (transitions)

  • Hi,

    Everything has been great for a while, until now.
    My galleries and sidebar widget are transitioning at random speeds and often have extremely long timeouts (15+ seconds). I checked the settings and actually speeded them up, but still having problems.
    I emptied my page cache and still no luck.
    I tried 2 browsers (Chrome and Firefox) and the problem appears in both – though now it seems that the sidebar widget is working better.
    I also checked on 2 different computers and the problem appears on both.
    I’m not sure if this started before or after the latest plugin update because I was away for a few days and didn’t check the website.
    I suppose it could be an internet connection problem, but I haven’t any problems with the photo transitions before.
    Any thoughts? A WPPA issue, or elsewhere?


Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Sorry about that link connection

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt


    I visited your site and – to me – it workes perfect.
    (Beautifull pictures, btw).

    If you have an server side disk caching or any other optimizer installed, you need to re-init or clearcache them always after an update.

    Clearing browsercache (ctrl+f5 or even better any cleanup utility like avg tuneup or ccleaner) is also strongly recommended after any update.

    So, i really see no strange behaviour on your site.

    Yes, thanks. I think it was an internal cache, browser cache and/or internet connection problem. It was the first time with that type of problem and it lasted more than a day, so it had me a little worried.
    Thanks, your plugin is getting better all the time and I recommend it to others.


Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Extremely slow timeouts (transitions)’ is closed to new replies.