Support » Plugin: Security-Protection » Extra Code always required at login page since lust update

  • mayschje

    (@mayschje)


    Hi guys,

    since the last update users can only login by typing the additional asd321 code and get the message “Copy this code “asd321″ and paste it into input:”. Before the update this field were hidden as described in the documentation.

    We use a different login url (Plugin: Rename wp-login.php), like:

    http://urlofwebside/customstringasloginurl

    but had no problems until we did the last sec-prod-update.

    We had no other changes on the webside except some new blogposts.

    We use no widget for the login page.

    I use the plugin in the same combination (custom login url) on other websides and there are no such problems appearing.

    Do you know what happened?

    Thanks in advance.

    mayschje

    https://wordpress.org/plugins/security-protection/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter mayschje

    (@mayschje)

    Just wanted to add and correct that the inputs are also shown up on the other websides after the update.

    I installed the plugin “Move Login” (and removed the old one) as it is stated here that Sec-Prod works correctly with it.

    But the extra input is still showing up.

    Thread Starter mayschje

    (@mayschje)

    Problem solved after clearing the whole browser cache AND (important!) switching to the Move Login-Plugin at one of the page I am running.

    It persists on the other page.

    Weird.

    Plugin Author webvitalii

    (@webvitaly)

    I will fix issue with browser cache in the next plugin’s release.

    Every plugin uses different techniques and it hard to develop plugin which will be compatible with all the plugins. I am trying to be compatible with default WordPress forms and WooCommerce forms. Security-Protection plugin will not be compatible with the plugin which does not use default WordPress hooks.

    Thread Starter mayschje

    (@mayschje)

    @webvitaly You are doing a great job with the plugin. I am sorry I forgot to say thank you for this!

    The thing with the browser cache isn’t such an important issue in my opinion.

    What really confuses me, that after maintaining 4 of my pages, including upgrading Security Protection, switching to Move Login (and then on client’s side clearing the browser cache) the problem persists on one page.

    The user cannot login without given the extra code.

    That’s weird, and I have no explaination for that.

    But again: Thank you for the work you do with this great plugin!

    Plugin Author webvitalii

    (@webvitaly)

    I installed Move-Login plugin and Security-Protection plugin plays good with it.
    The code-input section added by Security-Protection plugin is invisible and user can login successfully.

    I used latest version of Move Login – version 2.1.1.
    Do you have the issue on the latest version of Move Login plugin?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Extra Code always required at login page since lust update’ is closed to new replies.