Support » Plugin: Export User Data » Exporting BP xProfile field data

  • Hello,

    It would be very useful to me, to export BP xProfile field data – but it only exports the field names – the data is not included.
    Does anyone know how to fix this?

    Thanks,

    Lars

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    Hi Lars, you need to check your php error logs and look for errors recorded for this plugin – if you find any, share them here.

    Hi,

    As far as I can see, there is nothing related to retrieving Xprofile fields?

    [Sat Nov 12 02:16:15.822684 2016] [autoindex:error] [pid 22678] [client 45.79.210.57:58784] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sat Nov 12 05:56:58.031777 2016] [autoindex:error] [pid 4172] [client 45.79.210.57:53816] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sat Nov 12 10:48:34.289923 2016] [autoindex:error] [pid 24344] [client 45.79.210.57:26443] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sat Nov 12 15:18:20.416226 2016] [autoindex:error] [pid 10863] [client 45.79.210.57:42999] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sat Nov 12 19:46:47.333515 2016] [autoindex:error] [pid 7784] [client 45.79.210.57:10544] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sun Nov 13 00:36:14.049177 2016] [autoindex:error] [pid 28914] [client 45.79.210.57:31007] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sun Nov 13 05:12:06.891574 2016] [autoindex:error] [pid 11193] [client 45.79.210.57:32083] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive
    [Sun Nov 13 09:47:31.699038 2016] [autoindex:error] [pid 22070] [client 45.79.210.57:44006] AH01276: Cannot serve directory /nas/wp/www/sites/dhta/wp-includes/css/: No matching DirectoryIndex (index.html,index.cgi,index.pl,index.php,index.xhtml,index.htm) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive

    I can export user meta fields.

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    Hi Lars,

    There is little we can do to help if there are no reported errors – please ensure you have BP active on the install and review other previous topics to see if you find anything of help.

    davidryal

    (@davidryal)

    I hadn’t used this feature in a few months, and then just tried it, and found the same issue described here — User Meta seems to export OK, but xProfile just exports the column header, no data.

    And, if there is a large number of results, the plugin is suddenly taking far longer to finish the export, timing out about a threshold (which is normal, but that threshold suddenly seems to be far lower than it ever was).

    I see no errors in the console when I run an export, BP is active, etc. (i.e. this configuration worked fine a few months ago). Thanks for any ideas you have to help test/fix!

    Update: I tried the export plugin again, and I now receive 100+ copies of this PHP error/warning when attempting exports:

    PHP Warning: Creating default object from empty value in …/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/classes/class-bp-xprofile-profiledata.php on line 351, referer: …/wp-admin/users.php?page=export-user-data

    Does this help troubleshoot?

    Hello,

    For what it’s worth, I’m running into the same warning as David, running the latest version of WordPress (4.7.3), BuddyPress (2.8.2), and Export User Data (1.3.1).

    I’m getting the same result as @davidryal and @kkieninger. Blank data fields and the exact same PHP warning.

    WordPress 4.7.4, Buddypress 2.8.2 and Export User Data 1.3.1.

    Hosted on WPEngine with PHP 5.6

    I can help test any fixes.

    Me too. This is the whole reason I’m using this plugin. Does anyone know of any alternatives?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Exporting BP xProfile field data’ is closed to new replies.