WordPress.org

Forums

Export not including posts in XML file (2 posts)

  1. croakingtoad
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am running WP3 multisite and am trying to export from one of my blogs from a category called "Featured". It has 3 posts in it, however, when I select "Featured" from the "Categories" select box and click "Download Export File", the generated xml file only has categories and tags in it, no posts.

    Is this a bug or am I just doing something wrong? Doesn't seem like I am though...all other select boxes are set to their default "All" settings. And if it matters, I upgraded from WPMU 2.9.2 to WP3.0.

    Thanks!

  2. whack
    Member
    Posted 4 years ago #

    hi,
    i got the same problem here.

    Anyway i am looking for a script-based solution to export _all_ WPMU-Objects (i mean everything ;)) from a WPMU 2.7 to a brandnew 3.0.1 Multisite.

    I found some plugins (Advanced Export for WP & WPMU, WP Cloner, a PERL script.. whatever), but none of them suits my needs.
    My main problem are some misconfigurations in the user-roles of the source install, so i would like to fix them inside the XML, trying to get some clean db entries.

    I need (as i think atm, correct me..) a script which is exporting/importing all blogs, users and their specifications with the possibility to change some fields within the XML-file.

    I already began with a clone of wp-admin/includes/export.php, which i copied to mu-plugins to have the funcs available in a easy way.

    Yes, i also have changed the function names, and the clone is running without errors. The only thing is: I don't have any post or comments inside the XML, only categories and some meta infos.

    any help would be appreciated
    thx!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags