Support » Plugin: WP Maintenance Mode & Coming Soon » Excluding IP not working

  • Resolved Nifty

    (@niftythree)


    Hi,

    When trying to exclude our own IP in the Exclude area, it appears that it does not work and it opens the website to everyone? The Status is also set to Activated.

    Thanks.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Designmodo

    (@designmodo)

    Hi, please share the URL of your website.

    Designmodo

    (@designmodo)

    @niftythree Could you verify if you have any cache plugin installed? If yes, please disable it during the maintenance mode period.

    Thread Starter Nifty

    (@niftythree)

    Hi,

    Thanks for your reply and suggestions.

    After some further investigation, it seems this issue is related to Cloudflare APO and it doesn’t seem like it can be resolved. Because of this, I will mark this thread as Resolved.

    Thank you.

    creativethemeshq

    (@creativethemeshq)

    Hello @niftythree,
    Ended, Cloudflare could be the problem here.

    Did you tried to contact them regarding this?
    If no, you should try, maybe they could assist you with this.

    Let us know if you have any other questions.

    Cheers.

    Hi, Please assist. I have WP Maintenance Mode with the Manager Bot active. I have added /privacy-page/ added to general >> exclude, ye it keeps overriding the privacy page.

    Please direct me as i love this manner of collecting subscriptions

    Hello @aifx,
    As I can see everything works fine, please see this video – https://d.pr/v/53IRsV

    Could you please try to add the privacy-page without slashes?
    Try to do something like this – https://tppr.me/HhAX3

    Let us know if this helps.

    Cheers.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Excluding IP not working’ is closed to new replies.