Support » Plugin: CataBlog » Excerpt token not outputting correctly

  • Resolved bartmann2

    (@bartmann2)


    When I use the %EXCERPT% token, if there is any HTML tags, it spits out broken HTML (unclosed tags) and the next div is enclosed in the div used for the EXCERPT. This is not an issue using the Description token. Below, I am using the Excerpt in the catablog-bio tag…

    <div class=”catablog-row”>
    <div class=”catablog-images-column”>…</div>
    <div class=”catablog-title”>title</div>
    <div class=”catablog-email”>…</div>
    <div class=”catablog-bio”>Some text<br>
    <a…< div=””>
    </a…<></div><div class=”catablog-row”>

    /*** ^ uh oh ^ ***/
    <div class=”catablog-images-column”>…</div>
    <div class=”catablog-title”>title</div>
    <div class=”catablog-email”>…</div>
    <div class=”catablog-bio”>Department: Middle Eastern and North African…</div>
    </div><div class=”catablog-row”>
    <div class=”catablog-images-column”>…</div>
    <div class=”catablog-title”>…

    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by  bartmann2.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi, please read through the following thread. It might help you with your issue.

    Regards

    Hi – that didn’t really help. The issue is the token %EXCERPT% is breaking up the description in the middle of html tags (in my case).

    I added the wp html tag remover at line 2603 of catablog.class.php and it fixed the issue:

    $values[‘excerpt’] = wp_strip_all_tags( $description );

    Cheers,
    Bart

    Hi Bart, that is good to know and thank you for sharing. I am sure if anyone is running into this issue they can temporarily use your fix. Hopefully the plugin developer can look into this issue in the future.

    Kind regards

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Excerpt token not outputting correctly’ is closed to new replies.