WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Excerpt does not display on slide

Excerpt does not display on slide

  • JohnP
    Participant

    @johnp

    I’m trying to display excerpts on my slides as suggested by Josh here.

    I’ve edited the functions file (in my child theme which uses the commercial Deadline theme as a parent).

    The excerpt field has appeared on the New Slide page, and the database now has an entry that survives the plugin de-activation.

    I’ve implemented a custom slideshow template that uses the following code:

    <p class=”mslide-title”><?php the_title(); ?></p>
    <p class=”mslide-excerpt”><?php the_excerpt(); ?></p>
    </div><!– .mslide –>

    But while the HTML output has the image and the title displayed correctly, there is no excerpt – like so:

    IMAGE
    <p class=”mslide-title”>Slide Title Text</p>
    <p class=”mslide-excerpt”></p>
    </div><!– .mslide –>

    I’ve tried the plugin method of enabling excerpts, with the same result.

    I’m testing it in a draft Post for now, but I plan to shift the code into a template when it’s working.

    Can anyone offer me a clue why this isn’t working?

    http://wordpress.org/extend/plugins/meteor-slides/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • JohnP
    Participant

    @johnp

    Update:

    It turns out to be a conflict with an old plugin called: “Thumbnail for Excerpts”.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Excerpt does not display on slide’ is closed to new replies.