Support » Plugin: Multisite Language Switcher » example.com wrongly links to example/#!/fr

  • Resolved Caracas

    (@caracas)


    Dear Dennis,

    I installed your plugin on WP 3.6 and it runs very smoothly with my four languages. There is only one issue I can’t solve:

    The main site example.com wrongly links to example.com/#!/fr, example.com/#!/de etc. Once I corrected the URL manually to example.com/fr, example.com/de etc., everything works again and the links bring me to the correct pages example.com, example.com/fr, example.com/de etc.

    Do you know how to fix this? Was it a mistake to first activate the plugin for the sub-domains and then in the end for the main site?

    Many thanks for your help!
    Cheers,
    Caracas

    http://wordpress.org/plugins/multisite-language-switcher/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Seems an issue with some templates what was already discussed. Have you a one-page-theme or something like that installed?

    Dear Dennis,
    many thanks for your speed of light reply! Indeed, I am using the Elegant Theme Gleam with ajax loading techniques, but I am afraid I have not found another thread that discussed a similar issue.
    Many thanks for your help!
    Caracas

    Dear Dennis,
    A quick follow up: I solved my issue which was not caused by Multisite Language Switcher at all. It was a problem ajax loading caused, which I could solve through adjusting my theme’s custom.js.
    Sorry for having bothered you unnecessarily!
    Greetings,
    Caracas

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    OK, no problem.

    Cheers,
    Dennis.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘example.com wrongly links to example/#!/fr’ is closed to new replies.