Support » Plugin: Ultimate Member ā€“ User Profile, User Registration, Login & Membership Plugin » EWWW Image Optimizer breaks your Member Directory when activated on that page

  • Resolved courageous999

    (@courageous999)


    Please see the following 3 issues with the new version 2.1.2 (they weren’t there on version 2.0.56):

    • As soon as EWWW Image Optimizer is disabled, the Member Directory lists the Users again. Otherwise, your Members Directory lists nothing.
    • Another bug is clicking any of the “Add New Custom Field” buttons does nothing and an error “php_data is not defined” in the Console gets thrown: https://imgur.com/H7UuDvu
    • Another issue is that you’re not allowing us the freedom of allowing non-logged in visitors to search the members directory as well and access the filters as well.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter courageous999

    (@courageous999)

    UPDATE:

    Fixed the search issue by deactivating and reactivating all plugins on the site. Literally, the issue fixed itself after doing that!

    The first 2 bugs are still there though!

    Thread Starter courageous999

    (@courageous999)

    Nevermind, looks like the first bug was EWWW Image Optimizer cached CDN resources and that’s why disabling it fixes that.

    The 2nd one seems to be Cloudflare cache that causes it.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘EWWW Image Optimizer breaks your Member Directory when activated on that page’ is closed to new replies.