Support » Theme: evolve » Evolve – featured images don’t work

  • Evolve – featured images don’t work
    although I made sure featured images are enabled for blog, they are not shown. it wasn’t like that before. it happens on all my website with Evolve theme.
    Any workaround? is it a bug?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Thread Starter vastberry

    (@vastberry)

    checked it. it is a bug of Evolve theme. any other them shows the post images.
    I really hope theme4press will fix this soon

    Hii,

    Go to theme option

    Theme Option -> Blog -> Feature Image -> Enable featured images( Check this box)

    Theme Option -> Blog -> Feature Image -> Enable featured image on Single Blog Posts( enable )

    Thank You

    Thread Starter vastberry

    (@vastberry)

    Hi,
    I did that already few times, but it does nothing.
    any other theme shows the pictures, only evolve does not

    Hello,

    Please, go to post and set feature image then apply above option because your theme in not save above 2 option,so your theme not display feature image.

    Thank You

    Thread Starter vastberry

    (@vastberry)

    This has to be automatically, for posts that include image the featured image should be taken from that image. if I have to set manual images each time this is not something realistic. ALL other themes show the images in those very same posts, I mean any theme I chose, only Evolve does not show. This is a bug.
    Thanks

    Hello,

    Please try to uninstall all plugin and check it blog show the image or not.

    Thank You

    • This reply was modified 4 years, 8 months ago by savanipriyank.
    Thread Starter vastberry

    (@vastberry)

    Hi, I can’t do that my website has many plugins and it’s on-air and must stay live, I can’t delete it.
    So this is not a solution I can work with
    Thanks

    Hello,

    This problem is create by some other plugin like blog designer plugin,one time check blog designer plugin uninstall and check it’s work or not,
    we have not support any other plugin like designer plugin,profit builder plugin.

    Thank You

    Thread Starter vastberry

    (@vastberry)

    Hi,
    after hard work I’ve found the contention plugin which I still need but deactivated it.
    Its still mean that since ALL other themes I tried didn’t have that contention, that something in this theme is not robust and secured.

    Hello,

    Other theme give support contention plugin so,feature image work properly.
    but, sorry Our theme not give to support contention plugin.

    Thank You

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Evolve – featured images don’t work’ is closed to new replies.