WordPress.org

Forums

WordPress MU Domain Mapping
Everything works fine but not logged in on the front end (5 posts)

  1. xxbossmanxx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have domain mapping working fine with multisite. I can go to the admin of both the main site and my additional mapped on no problem and I can surf the mapped site no problem but even after being on the dashboard logged in once I hit the mapped domain I am no longer logged in.

    Anybody know what is causing this?

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. xxbossmanxx
    Member
    Posted 1 year ago #

    I forgot to mention that I tested it with several themes and it is still not logged in and I also tested a non mapped network site and it works fine, i am logged in when I visit the front end on a non mapped network site. I am using folders not sub domains.

  3. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    WordPress stores your authentication hash in cookies. Browser security won't permit the mapped domain to access the cookies from other domains.

    Either log into the mapped domain or enable the remote login settings in you DM settings.

  4. mkdev
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Ron,

    I have the same problem as xxbossmanxx. (but using subdomains)

    I have all this checked in the setup page:

    x Remote Login
    x Permanent redirect
    x User domain mapping page
    x Redirect administration pages to site's original domain

    I log in on a subsite (on a browser with cleared cookies and cache) and works fine, but when I view the front end I'm not logged (basically the toolbar is missing).

    Also, I get the errors mentioned in other topics:

    Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /home/nginx/domains/exemple.com/public/wp-includes/functions.php on line 3083 Notice: get_current_site_name is deprecated since version 3.9 with no alternative available. in /home/nginx/domains/exemple.com/public/wp-includes/functions.php on line 3085

    Using:
    Wordpress 3.9
    Plugin version 0.5.4.3

  5. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @mkdev - install the sunrise.php from the development version or turn off WP_DEBUG in your install.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress MU Domain Mapping
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic