• Resolved lykkelig

    (@lykkelig)


    Hei! Jeg oppdaget ved en tilfeldighet at “betal med Vipps”, den tidligere hurtigkasseknappen, fra handlekurv nå går til en side med enda en hurtigkasseknapp (/vipps-express-checkout/?sec=x) før man får taste inn mobilnummer. Er det slik det skal og må være nå, eller går det an å få tilbake den gamle ordningen med ett klikk – slik som Vipps-knappene på produktsiden?

    Fra et brukerståsted oppfattes det kanskje unødvendig med et ekstra klikk på samme knapp bare på en ny side? Men forstår at det sikkert er noe teknisk rundt dette 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Er den ekstra siden den med “Jeg har lest og godtar ..” avhukingsboksen? Du skal kunne skru av denne i instillingene, og hvis du ikke ber om dette, så skal betalingen sprette rett videre fra den siden og til Vipps.

    Årsaken til denne siden er delvis teknisk, men også for å ha et sted å spørre kunde om ekstra informasjon når det er nødvendig.

    beergear

    (@beergear)

    Opplever det samme! Utrolig irriterende den nye “hurtigkassen” Den nye “flowen” i “hurtigkassen” gjør den jo bortimot ubrukelig!
    Før fikk man opp denne ekstra siden om man slo på at kunden skulle godkjenne “betingelser og vilkår” Nå dukker den opp uansett om man slår av dette. Men da bare med VIPPS knappen 🙁

    Sammen med det at man får opp siden med “Hvor vil du ha pakken din levert” og der står det hjem, er hele “hurtigkassen” blitt en “tragedie” Vi har masse kunder som velger “Hentes” men de tror det er noe feil å går ikke videre til neste steg. LITT komisk at man må velge hjem, og gå videre for å kunne velge Hentes! Så vi mistet såpass mye salg på dette at vi nå ikke bruker hurtigkassen mer!

    Angrer virkelig på at vi oppdaterte og ikke bare beholdt forrige versjon!

    • This reply was modified 1 year ago by beergear.
    • This reply was modified 1 year ago by beergear.
    Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Hei,

    Dere kan laste ned eldre versjoner av Vipps-pluginen når som helst via denne siden: https://nb.wordpress.org/plugins/woo-vipps/advanced/

    Det ser altså ut som om bekreftelsskjermen da har blitt skrudd på uavhengig av instillingen for dette når man har gått via cart og ikke for enkeltprodukter. Dette ser ut å være pga en regresjonsfeil som er fikset i versjon 1.14.5, som nettopp er publisert.

    Når det gjelder “Hvor vil du ha pakken din levert” så er dette nå standardfunksjonalitet i Vipps og kan ikke lenger skrues av (annet enn for produkter som ikke trenger frakt). Det har altså ikke noe med denne utvidelsen å gjøre, så feedback om dette må gå til Vipps direkte. Jeg vet imidlertid at de la til dette fordi det gamle systemet hadde en tendens til å forvirre kunder som ikke sjekket addressen de brukte i Vipps før de gjennomførte bestillingen, så det har altså vært diskutert.

    beergear

    (@beergear)

    Det er jo helt ulogisk at man skal måtte velge at man skal ha pakken levert hjem, for å kunne velge HENTES! 🙂

    Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Det kan du si, men vi har ingen måte å gjøre noe med den teksten eller den flyten – flyten er nå obligatorisk hos Vipps for alle ordre som trenger frakt; og teksten er intern i appen. Vi kan bare endre på ting som ligger i Woo, eller som er støttet i APIet.

    Vipps er i ferd med å reimplementere hurtigkassen for å støtte nye features fra sitt nye betalings-api, så om du kommer med ønsker om tekstendringer til dem direkte, så kan de vurdere dem hos seg.

    Thread Starter lykkelig

    (@lykkelig)

    Tusen takk! Da er problemet løst for min del ☺️

    Enig ref henting i butikk og valg av leveringsadresse i hurtigkassen. Det er litt knotete, men for de aller fleste gir det mening nå. Det ideelle hadde jo vært om Vipps skilte på local pickup og shipping som rapportert fra WooCommerce og presentert valg deretter. Nå regnes jo begge deler som shipping, men forhåpentligvis blir det støtte for noe sånn i det nye APIet.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Ett-klikks Hurtigkasse’ is closed to new replies.